Limburg Challenge
 
Een unieke ervaring van dag tot dag :

 

Vrijdag 28 juni (aankomst)

Als deelnemer aan de Limburg Challenge kom je op vrijdagavond aan op het evenemententerrein in Swalmen. Hier kun je je tent opzetten, je caravan of camper plaatsen en voor eigen rekening wat eten. Je ontvangt alvast de drankbonnen.

Wij zorgen voor de muziek en de sfeer. Er is een beveiligde fietsenstalling aanwezig en de auto, caravan of camper kan er gedurende het gehele evenement gratis en veilig worden geparkeerd.

Omstreeks 21.00u is er een korte briefing over het vervolg van het evenement. Er is muziek, kampvuur en een foodtruck.
 
 

Zaterdag 30 juni (de zuidroute)

Op zaterdagochtend word je om ca 7.30 gewekt. Na een uitgebreid ontbijt is omstreeks 8.30u de start van de eerste etappe: van Swalmen naar het zuiden, waarbij in kleine groepen wordt vertrokken. Onderweg passeer je twee pauzeplekken waar je de energiereserves kunt aanvullen.

Bij terugkomst in Swalmen kun je douchen, je fiets afspuiten en je telefoon of GPS weer opladen. Als je op tijd binnen bent kun je nog een duik nemen in zwembad de Bosberg. Voor de innerlijke mens wordt een heerlijke barbecuemaaltijd verzorgd.

Wij zullen tijdens de dag- en vroege avonduren zorgen voor muziek en sfeer
 
 

Zondag 25 juni (de noordroute)

Ook vandaag word je om ca 7.30 gewekt. Na wederom een uitgebreid ontbijt is omstreeks 8.30u is de start van de tweede etappe.

Onderweg wederom twee pauzeplekken waarna je na het overwinnen van de nodige hoogtemeters aan de finish, feestelijk wordt onthaald. Na aankomst staat er een heerlijke pastamaaltijd voor je klaar kun je douchen/omkleden en eventueel kun je je fiets weer afspuiten. Moe maar voldaan kun je aan het begin van de avond huiswaarts keren..

Je hebt de enige echte Limburg Challenge volbracht!
 
 
EVENT
REGISTREER

PARTNERS