Limburg Challenge
 
Een unieke ervaring van dag tot dag :

 

Vrijdag 9 september (Plasmolen / Mook)

Als deelnemer aan deze Translimburg kom je op vrijdagavond aan op de camping in Plasmolen. Hier kun je je tent opzetten en voor eigen rekening wat eten of drinken. Wij zorgen voor de muziek en de sfeer. Er is een beveiligde fietsenstalling aanwezig en de auto kan er gedurende het gehele evenement gratis en veilig worden geparkeerd. Hier ontvang je ook jouw bagagelabels en stuurbord. Omstreeks 21.00u is er een korte briefing over het vervolg van het evenement.
 
 

Zaterdag 10 september (Swalmen)

Op zaterdagochtend word je om ca 7.00 gewekt en moet de tent worden afgebroken en je fietsuitrusting in gereedheid worden gebracht. Na een uitgebreid ontbijt is omstreeks 8.30u de start van de eerste etappe: van Plasmolen naar Swalmen waarbij in kleine groepen wordt vertrokken.
Wij vervoeren je bagage en zorgen dat deze klaar ligt op de camping waar je deze eerste etappe finisht en overnacht. Onderweg passeer je twee pauzeplekken waar je de energiereserves kunt aanvullen.

In Swalmen kun je douchen, je fiets afspuiten en je telefoon of GPS weer opladen. Als je op tijd binnen bent kun je nog een duik nemen in zwembad de Bosberg. Voor de innerlijke mens wordt een heerlijke barbecuemaaltijd verzorgd. Wij zullen tijdens de dag- en vroege avonduren zorgen voor muziek en sfeer. De tent moet je wel zelf opzetten.....
 
 

Zondag 11 september (Valkenburg)

Ook vandaag word je om ca 7.00 gewekt en moet de tent worden afgebroken en je fietsuitrusting in gereedheid worden gebracht voor de tweede etappe van Swalmen naar Valkenburg. Na wederom een uitgebreid ontbijt is omstreeks 8.30u is de start van de tweede etappe.

Onderweg wederom twee pauzeplekken waarna je na het overwinnen van de nodige hoogtemeters in het zuid Limburgse landschap aan de finish, onder aan de Cauberg bij het Shimano Experience Center, feestelijk wordt onthaald. Het venijn zit in de staart...

Na aankomst staat er een heerlijke pastamaaltijd voor je klaar en ook is je bagage aanwezig zodat je kunt douchen/omkleden en eventueel kun je je fiets weer afspuiten.  Omstreeks 19.00 u wordt je fiets en bagage veilig door ons terug vervoerd naar Plasmolen en zelf stap je in een luxe touringcar. Moe maar voldaan en klaar om je ervaringen met anderen te delen!

Tegen 21.00 u ben je weer terug in Plasmolen waar je je bagage weer ophaalt en huiswaarts keert. Je hebt de enige echte Limburg Challenge volbracht!
 
 
EVENT
REGISTREER

PARTNERS